apple-iphone-5s-16gb-grey
apple-iphone-5s-16gb-silver
pic-b-2579-jys63
apple-iphone-5s-16gb-greyapple-iphone-5s-16gb-silverpic-b-2579-jys63

Apple iPhone 5S 16GB grey, silver

Kártyafüggetlen mobil telefon
8 MP kamera
16 GB memória
iPhone OS 7 op.
4″ Érintõképernyõ
a-GPS, Wi-Fi
1.3 GHz processzor
A7 chip
HD-videó

Cikkszám: 28801 Kategória:

78970 Ft

Nettó: 62181 Ft
Kiválasztás törlése
Compare

Termékleírás

Apple iPhone 5S 16GB

Sokkal több mint volt. Sokkal kevesebb is.

Meggyőzően vékony dizájn, amely nagyobb kijelzõnek és egy gyorsabb chipnek is helyet ad. Ultragyors vezeték nélküli kapcsolat, amiért cserébe az akkumulátor üzemidejét sem kell feláldozni. Teljes egészében újratervezett fülhallgató, amely nem csak jól szól, hanem kényelmes is. Ez mind benne van az új iPhone-ban, hogy még többet hozhass ki belõle.

Mutatós, vékony és nagyon tud.

Szinte hihetetlen, hogy ennyi minden fér egy ilyen vékony telefonba: nagyobb kijelzõ, gyorsabb chip, a legújabb vezeték nélküli technológia és egy 8 megapixeles iSight kamera. Mindezt és a többi kiváló részletet mutatós, példátlanul precíz tervezésû alumíniumház rejti magában. Az iPhone 5 mindössze 7,6 milliméter vastag és 112 gramm súlyú,1 azaz 18 százalékkal vékonyabb és 20 százalékkal könnyebb az iPhone 4S-nél. Ezt sehogy máshogy nem lehet elérni, mint hogy újra és újra áttervezzük az összes részletet – azokat is beleértve, amelyek rejtve maradnak a szem elõl.

Négyhüvelykes Retina kijelzõ. Nem csak nagyobb. – Tökéletes.

Nagy kijelzõs okostelefont bárki tud készíteni. De amikor csak a méret a lényeg, az eredmény egy túl nagy, kényelmetlen telefon, amit nehéz használni. Az iPhone 5 négyhüvelykes kijelzõjét az emberi kézhez terveztük: nagyobb, de továbbra is ugyanolyan széles, mint az iPhone 4S kijelzõje. Így amit eddig egy kézzel megoldottál – ilyen például a billentyûzeten való gépelés -, az továbbra sem igényel két kezet. A felület viszont nagyobb, tehát egyszerre többet láthatsz a weboldalakból. A beérkezõ leveleidbõl. A naptári eseményekbõl. Több alkalmazás fér el a fõképernyõn.

Minden eddiginél élethûbb.

Ez nem egyszerûen egy nagyobb kijelzõ, hanem egy nagyobb Retina kijelzõ. 326 ppi-s felbontása olyan pixelsûrûséget jelent, amelyben a szem már nem tudja megkülönböztetni egymástól az egyes képpontokat. Bár hasonlóan lélegzetelállító, mint az iPhone 4 Retina kijelzõje, ez a kijelzõ valójában 18 százalékkal több képponttal nyújt többet, és figyelemre méltó, 1136 x 640 pixeles felbontást kínál. A 44 százalékkal nagyobb telítettség jóvoltából a színek még élénkebbek. Így az iPhone 5 kijelzõjén hihetetlenül életteliek lesznek a játékok, amiket játszol, a szavak, amelyeket olvasol, a képek, amiket látsz és az alkalmazások, amiket a legjobban szeretsz. Az iPhone 5 széles formátumú kijelzõjén a HD-videókat is teljes szépségükben élvezheted, a szélesvásznú filmekben megszokott fekete sávok nélkül.

Új generációs mobil adathálózati és vezeték nélküli kapcsolat.

Az iPhone 5 világszerte több hálózaton használható, így például a HSPA, a HSPA+ és a DC-HSDPA hálózatokon is. Böngéssz, tölts le, és továbbítsd tartalmaidat villámgyorsan. A kétsávos 802.11n szabványú vezeték nélküli kapcsolattal teljesen más élmény a Wi-Fi használat. Akár 150 Mb/s sebesség is elérhetõ.

Gyorsabb processzor. Gyorsabb grafika.

Az új A6 chippel gyakorlatilag minden mûvelet felgyorsul – az iPhone 5 képes kétszeresen felülmúlni az A5 chip sebességét. Egy pillanat alatt indulnak az alkalmazások, betöltõdnek a weblapok, és megjelennek az e-mail mellékletek. Az A6 chip grafikai teljesítménye is majdnem a duplája az A5-ének. Ennek köszönhetõen hatékonyan használhatod ki a nagy grafikai igényû alkalmazásokat és játékokat. A nagyobb képkockasebesség egyenletesebb, életszerûbb játékélményt garantál.

Még tisztább iPhone 5-hang.

Az Apple EarPods csak az egyik része az iPhone 5 által kínált mesés hangélménynek. A telefonon három mikrofon található: egy elöl, egy hátul és egy a készülék alján. Az elsõ és a hátsó mikrofon együttmûködésével történik a nyalábformálás – ez a technika segít az iPhone-nak a kívánt forrásból érkezõ hangra összpontosítani, így tisztábban hallatszanak a beszélgetések. A háttérzajok csökkentésérõl új zajszûrõ technológia gondoskodik. Tehát ha zajos térben emeled a füledhez az iPhone-t, akkor is a legfontosabb hangot fogod hallani: azt, amelyik a vonal másik végérõl szól.

FaceTime HD-kamera.

Az iPhone 5 elõre nézõ kameráját a FaceTime-videohívásokhoz tudod használni, méghozzá már mobilnetes kapcsolaton keresztül is, amikor éppen nincs elérhetõ Wi-Fi hálózat.4 A FaceTime-videohívások minõsége megdöbbentõen jó: úgy fogod érezni, mintha egy térben volnál a beszélgetõpartnereddel. Az elülsõ kamerával saját magadat is fotózhatod, illetve 720p felbontású HD-videókat is készíthetsz vele.

Térképek Apple-módra.

Az új Térképek alkalmazással könnyebb megtalálni a legjobb utakat. A térképek elemei vektoralapúak, ami azt jelenti, hogy a képek és a szöveg nagyítva is igen élesen jelenik meg. Ha ide-oda húzod a térképet, magad is tapasztalni fogod, hogy milyen gyorsan reagál az alkalmazás a mozdulataidra. Útvonaltervre van szükséged az egyik helyrõl a másikra ? A Térképek nemcsak mutatja az utat, hanem részletesen, sarokról sarokra be is mondja, merre kell menned. Teljesen új perspektívából is megtekintheted a környéket: a Flyover nézetben élethû, interaktív háromdimenziós megjelenítésben fedezheted fel a világvárosok egész sorát.

Minden, amire szükséged van. Bárhol is jársz.

Az iCloud az iPhone 5 rendszerének beépített összetevõje. Ha bekapcsolod, mindent, amire szükséged van, bármelyik készülékedrõl azonnal elérsz – az iPhone-ról, az iPadrõl, az iPod touchról, valamint a Mac számítógépekrõl és a PC-krõl is.6 Az iOS 6 új szolgáltatásaival az iCloud is még többre képes. A Megosztott Fotóadatfolyamok segítségével azokkal oszthatod meg a fotóidat, akikkel szeretnéd. Azt is szabályozni tudod, hogy melyik fotót ki lássa. Minden eddiginél könnyebben meghatározhatod elkeveredett telefonod helyét, zárolhatod, és helyreállíthatod az iPhone keresése szolgáltatással. Ha az egyik készüléken elkezdtél megnézni egy weblapot, az iCloud-lapok szolgáltatás jóvoltából a többi eszközödön is folytathatod a megtekintést – ugyanonnan, ahol abbahagytad.

És ez még csak a kezdet.