Apple-iPhone-6s-16GB-gold-grey-silver-rose_mobil

Apple iPhone 6s 128GB gold, grey, silver, rose gold

Kártyafüggetlen mobil telefon
12 MP kamera
128 GB memória
iOS 9
4.7″ Érintõképernyõ
a-GPS, Wi-Fi
SoC/CPU: Apple A9
3D Touch
LTE
2GB RAM

nano SIM
Az árak a 27% áfát tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a honlapunkon feltüntetett készülékek az üzletünkben csak a weboldalon keresztül leadott megrendelést követően vehetők át, mivel készülékeink egy központi raktárról kerülnek kiszállításra boltunkba!

Cikkszám: 32088 Kategória:

170800 Ft

Nettó: 134488 Ft
Kiválasztás törlése
Compare

Termékleírás

Az iPhone 6S azért is nem kapta az iPhone 7 nevet végül, mivel forradalmi újítás nincs a tavalyi modellhez képest, csak egy kisebb ráncfelvarrás történt. Kívülrõl sok különbség nem is látszik az iPhone 6 és az iPhone 6S között, annyi, hogy a legújabb modell minimálisan vastagabb. Viszont a nõi rajongók örülhetnek, hiszen az új rózsaszín (pontosabban rose gold) színválasztékkal egy igazán nõies telefonhoz juthatnak.

A fõbb jellemzõk és újítások:

Az iPhone 6S 4,7 colos, az iPhone 6S Plus pedig 5,5 colos kijelzõt kapott, ugyanúgy, mint a tavalyi modellek

A “3D Touch”-technológia (amit az Apple Watch okosórából már ismerünk Force Touch-ként) vagyis hogy az egyes funkciók elérése az érintõkijelzõn attól is függ, hogy milyen erõsen nyomjuk meg

12 MP kamerát kaptak az új okostelefonok, amelyek 50%-kal több pixel rögzítésére alkalmasak, mint az elõd

A “Live Photos” szolgáltatás, ez olyan képeket jelent, amelyek mozgóképpé változnak, mintha videók lennének. Ezek valójában nem videók (bár a kamera képes 4K-s felvételek készítésére), hanem olyan hosszan exponált fotók, amelyek a GIF-ekhez hasonlóak

64 bites A9-es processzort kapott az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus, ami 70%-kal gyorsabb, mint elõdje, a grafikus feladatokat pedig 90%-kal gyorsabban látja el.

 

További információk

Garancia

1+2 Év, 1+1 Év

Szin

gold, silver, grey, rose gold