Apple-Iphone-7-gold
Apple-Iphone-7-black
pic-b-3166-ca3e1
Apple-Iphone-7-goldApple-Iphone-7-blackpic-b-3166-ca3e1

Apple iPhone 7 32GB black, gold, silver, rosegold

Kártyafüggetlen mobil telefon
12 MP kamera
32 GB memória
iOS 10
4.7″ Érintõképernyõ
a-GPS, Wi-Fi
SoC/CPU: Apple A10 Fusion
3D Touch
LTE

nano SIM
Az árak a 27% áfát tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a honlapunkon feltüntetett készülékek az üzletünkben csak a weboldalon keresztül leadott megrendelést követően vehetők át, mivel készülékeink egy központi raktárról kerülnek kiszállításra boltunkba!

Cikkszám: 29885 Kategóriák: ,

124990 Ft

Nettó: 98417 Ft
Kiválasztás törlése
Compare

Termékleírás

Leírás:

Az iPhone 7 berobban az iPhone-ozás világába, és újraértelmezi azt. Fejlettebb kamerarendszereket villant. Az eddigi legjobb iPhone-aksiüzemidõt és teljesítményt nyújtja. Sztereó hangszórói káprázatosan szólnak. Kijelzõje az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb, ami iPhone-ba került. Mindemellett cseppálló és vízlepergetõ.1 A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye. Ez az iPhone 7.

Két méret. Öt bevonat.

Az iPhone 7 két új bevonattal is kapható: letisztult matt feketével és ragyogó kozmoszfeketével. Hihetetlenül erõs, 7000-es sorozatú alumíniumötvözetbõl készül – és a már megszokott ezüst, arany, valamint rozéarany bevonattal is rendelhetõ.

A fekete új dimenziója.

A gyöngyszórt alumíniumból készült új fekete színnek gazdag, matt bevonata van. A kozmoszfekete borítást pedig egy új mérnöki eljárással készítjük el – precíziós, kilenclépéses anodizálási és polírozási folyamattal.2 Aminek végeredménye egy olyan tündöklõ és hibátlan fekete, hogy lehetetlen megmondani, hol ér véget az alumínium, és hol kezdõdik az üveg. A végtelenségig fekete.

Cseppálló dizájn.

A teljesen áttervezett háznak köszönhetõen az iPhone 7 a legelsõ cseppálló iPhone. Így a vízcseppek, a kiöntött folyadék és a por is kevésbé okozhat gondot.

Vadiúj Fõgomb.

Az iPhone 7 Fõgombja egy fejlett érzékelõgomb, amelyet tartósságra, gyors visszajelzésre és nyomásérzékenységre terveztünk. Amikor megnyomod, az új Taptic Engine-nel együttmûködve pontos, jól érezhetõ visszajelzést ad, ráadásul személyre szabható. Hisz fõ, hogy ráérezz.

Optikai képstabilizálás

Az iPhone 7 optikai képstabilizálással csökkenti a mozgás és a kézremegés okozta elmosódást. Az objektív egy érzékelõ segítségével még a legkisebb mozgást is ellensúlyozza, így az expozíciós idõ akár háromszor hosszabb lehet, mint az iPhone 6s esetében.

f/1,8-as fényrekesz

A nagyobb fényrekesszel akár 50%-kal több fény juthat a kamera érzékelõjére, mint az iPhone 6s-ben, így félhomályban is kiváló fotók készülhetnek. A hattagú lencserendszernek köszönhetõen pedig még ragyogóbbak és részletgazdagabbak lesznek a képek.

Négy LED-es True Tone vaku

A négy intelligens LED 50%-kal fényesebben villan, mint az iPhone 6s vakuja. A villanás fénye a környezet színhõmérsékletéhez igazodik, így élesebb, jobb megvilágítású képek készülnek.

Új, 7 megapixeles elülsõ oldali kamera. A szelfid imádni fogja.

A FaceTime HD-kamerának nemcsak a felbontása lett nagyobb, de szélesebb színtartományt is rögzít. Hogy élesebb és élettelibb szelfiket készíthess. Ne aggódj a megvilágítás miatt. A Retina Flash vaku igazodik a fényviszonyokhoz, így minden bõrszín természetesebben jelenik meg a képeken. Szia, szépségem.

Filmezz moziminõségben.

Gyenge fényviszonyok között lõtt felvételeid látványosan jobbak lesznek az iPhone 7-tel az optikai képstabilizálás és a teljesen új, f/1,8-as fényrekesz miatt. A 12 megapixeles kamerával pedig nagy felbontású, akár 4K-s videókat rögzíthetsz. Mostantól minden pillanatról döbbenetesen jó videót készíthetsz, akkor is, ha félhomályban történik.

Az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb iPhone‑kijelzõ.

Szinte minden, amit átélsz az iPhone-oddal, megelevenedik a kijelzõjén. Visszanézheted rajta fotóidat, rápillanthatsz az üzeneteidre, a hírekre és bármi másra, ami csak napközben szembe jön. Az iPhone 7 kijelzõje ugyanazt a színteret használja, mint a profi digitális filmek, így a látvány feltûnõen ragyogóbb lesz. És egy kicsivel ragyogóbb napot mindannyian megérdemlünk.

Még színesebb. Még élethûbb.

A Retina HD-kijelzõ új, szélesebb színskálája a filmvásznon megszokott színmegjelenítést nyújtja – és az okostelefonok közötti legjobb színkezelést. A színspektrum több árnyalata használható a képalkotáskor, ami köznapi nyelven azt jelenti, hogy a kijelzõn megjelenõ kép tényleg tükrözni fogja a valóságot. Vagyis ha annak a bizonyos ruhának a fotóit vagy a nyaralás Live Photo-képeit nézegeted, a színek olyan pontosak és élénkek lesznek, mintha ott lennél.

Gyorsabb és hatékonyabb.

A teljesen új, négymagos A10 Fusion processzorban két teljesítményre optimalizált mag és két hatékonyságra optimalizált mag van. A teljesítményért felelõs magok az iPhone 6 sebességének akár kétszeresével is mûködhetnek, a hatékonyságért felelõsek pedig a teljesítményre optimalizáltakhoz képest ötödannyi energiát igényelnek. Ez számodra annyit jelent, hogy a leghatékonyabb és legjobb teljesítmény mindig a rendelkezésedre áll.

Az eddigi legjobb iPhone-aksiüzemidõ.

Az A10 Fusion chippel most még több idõ telhet el két töltés között, mint eddig bármikor. Az iPhone 7-et akár két órával tovább használhatod az elõzõ generációhoz képest.

Az iPhone mostantól sztereó.

Most elõször az iPhone sztereó hangszóróval érkezik, amely az iPhone 6s teljesítményének kétszeresével és szélesebb dinamikatartománnyal szól. Tehát ha zenét hallgatsz, videókat nézel vagy kihangosítva telefonálsz, az iPhone 7-tel feljebb tekerheted a hangerõt. Sokkal feljebb.

EarPods. Lightning csatlakozóval.

Az iPhone 7-hez járó EarPods Lightning csatlakozós. Ha azonban a régi fejhallgatódat szeretnéd használni, akkor csatlakoztasd a 3,5 mm-es fejhallgató-adapteren keresztül, amit szintén megtalálsz a dobozban.

 

További információk

Szin

jet black (fényes fekete), black (fekete), rose gold (rózsaszín), silver (ezüst), gold (arany)